Het is bijna zover!!!
Door: Ester van der Heijden
Blijf op de hoogte en volg Ester
06 September 2009 | Nederland, Spijk
Het begint nu toch wel een beetje spannend te worden, maar ik heb er wel ontzettend veel zin in! En het is in Ankara nu ook nog ongeveer 30 graden, dus kan ik daar nog even genieten van de na-zomer. Ik zal aan jullie denken als ik lekker in mijn zomerjurkje buiten loop!!
Maar eerst nog een paar dagen hier in Nederland.
07 September 2009 - 06:05
Wendy:
Hey Ester,
ik wist helemaal niet dat je naar Turkije gaat. Ga je daar studeren? Echt vet!! Ik geloof goed dat je er zin in hebt! Voor hoeland blijf je eigenlijk daar? En alvast een goede vlucht gewenst!
Groetjes
Wendy -
08 September 2009 - 13:21
John:
Hey Ester,
Ik wil nog even respect tonen voor jou plannen voor het komende half jaar.
Ik vind het super stoer dat je ongeveer helemaal alleen naar Turkije gaat. Ik ben ervan overtuigd dat je er geen dag spijt van zult krijgen en dat je er een heel leerzame tijd tegemoet zult gaan. Zelfs wanneer je veel van je tijd aan plezier en vrije tijd besteed ;-).
Volgens mij gaan we jou met z'n allen erg missen en hopen we dat je over een half jaar, met geweldige ervaringen en verhalen, gezond weer terugkomt.
Succes en geniet ervan!!
Liefs John -
27 September 2009 - 18:07
Louisa:
Hoi Esther hoe is het in Turkistan?
kun je je een beetje vermaken?
Nou hou ons maar goed op de hoogte hoe het jou vergaat. Maarrrr het zal wel lukken meid...
Veel succes en tot mails...
Dikke doei,
Louisa